Εξωτερικοί Συνεργάτες

BIOAXIS HEALTHCARE AN IQVIA BUSINESS

Ο φορέας μας σε συνεργασία με την Bioaxis εκπαιδεύει ασθενείς σε ενέσιμα φάρμακα ή θεραπείες που συνταγογράφησε ο γιατρός τους. Συνήθως περιλαμβάνουν διαβήτη, οστεοπόρωση, αυξητική ορμόνη, αρθρίτιδα, ψωρίαση και αυτοάνοσα νοσήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο: bioaxis.gr

PCC HELLAS

Ο φορέας μας σε συνεργασία με την PCC HELLAS προσφέρει νοσηλευτικές και φαρμακευτικές υπηρεσίες σε ασθενείς και πάσχοντες. Αυτές περιλαμβάνουν εκτέλεση νοσηλευτικών πράξεων κατ’ οίκον, εκπαίδευση για τη χορήγηση φαρμάκων και σωστή χρήση συσκευών, καθοδήγηση για τη συμμόρφωση του ασθενούς στη θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα στο: pccint.eu

Patient plus

Ο φορέας μας σε συνεργασία με την Patient plus εκπαιδεύει ασθενείς να χορηγούν τη φαρμακευτική αγωγή τους στο σπίτι τους. Προσφέρουμε λεπτομερή επίδειξη για τη χρήση και φύλαξη πολύπλοκων συστημάτων χορήγησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές των φαρμακευτικών εταιρειών. Στόχος μας είναι ο ασθενής να μάθει εμπεριστατωμένα τη σωστή διαδικασία χορήγησης της θεραπείας του.

Διαβάστε περισσότερα στο: patientplus.gr

GRANDMAMA

Οι έμπειροι Κοινωνικοί Λειτουργοί μας σε συνεργασία με την GRANDMAMA προσφέρουν ηλεκτρονική καθοδήγηση για την Πιστοποίηση Αναπηρίας ΚΕΠΑ. Καλύπτουμε παθήσεις όπως νοητικές, νευρολογικές, ορθοπεδικές, ασθένειες των αυτιών, χειρουργικές, παθήσεις των οφθαλμών και ογκολογικές, και εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα στο: grandmama.gr

Pillapp

Η Οικανός Κοιν.Σ.Επ. σε συνεργασία με την Pillapp παρουσιάζει καινοτόμα εφαρμογή υγείας. Οι ασθενείς μπορούν να παραγγείλουν τα φάρμακά τους ηλεκτρονικά και να τα παραλαμβάνουν. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες συνταγογράφησης και νοσηλείας για φαρμακοποιούς και πολίτες. Η εφαρμογή διευκολύνει άμεση αποστολή συνταγών και παράδοση φαρμάκων, εξυπηρετώντας ιδιαίτερα άτομα με κινητικές δυσκολίες ή ηλικιωμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο: facebook.com/pillapp.gr

GIVMED

Σε συνεργασία με την GIVMED, εντάσσουμε μια νέα δράση για να διασφαλίσουμε την πρόσβαση σε φάρμακα για τις ευπαθείς ομάδες. Η GIVMED είναι το πρώτο ηλεκτρονικό δίκτυο δωρεάς φαρμάκων, συνδέοντας τις ανάγκες κοινωφελών φορέων με δωρεές από ιδιώτες και φαρμακευτικές εταιρείες. Έτσι, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των 1.900.000 πολιτών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και δυσκολεύονται να καλύψουν τα έξοδα για τη φαρμακευτική περίθαλψή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο: givmed.org

Γιατροί κατ' Οίκον 1151

Ο φορέας μας σε συνεργασία της ανοικτής τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας “Γιατροί Στο Σπίτι 1151”, προσφέρει μια ευρεία γκάμα νοσηλευτικών υπηρεσιών υγείας στο άνετο περιβάλλον του σπιτιού, αποκαθιστώντας την ειδική σχέση μεταξύ νοσηλεύτριας και ασθενούς με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Οι νοσηλεύτριες ανταποκρίνονται άμεσα σε κλήσεις βοήθειας και πραγματοποιούν επισκέψεις στον χώρο του ασθενούς, δίνοντας έμφαση στην ανθρώπινη φροντίδα και την προσωπική προσέγγιση.

Διαβάστε περισσότερα στο: 1151.gr

“Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά.

Συνεισφέρετε και εσείς!

Πώς μπορείτε να μας βοηθήσετε;

Μιλήστε για εμάς

Γίνετε εθελοντής μας

Υποστηρίξτε μας