Εταιρική κοινωνική ευθύνη, Νέα

 Η Grandmama στηρίζει την Οικανός Κοιν.Σ.Επ.

Η Grandmama, η μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης έμπιστων φροντιστών και νοσηλευτών, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και κάνει πράξη τη δέσμευσή της προσφέροντας  δωρεά ύψους 1.000 ευρώ στην “Οικανός,” Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Οικανός Κοιν.Σ.Επ. δραστηριοποιείται στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και της νοσηλείας κατ’ οίκον, προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση στους ωφελούμενους, φροντίζοντας για την κάλυψη των ατομικών τους αναγκών, χωρίς να απαιτείται η μετακίνηση τους από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Στόχος της είναι η αξιοπρεπή και ανεξάρτητη διαβίωση για όλους, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας ευέλικτης και δεκτικής κοινωνίας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ευάλωτων ομάδων.  

Η Βίκυ Κλήμη, CEO και Co-founder του Grandmama δήλωσε: “Με αυτή τη δωρεά, η Grandmama συμβάλλει ενεργά στην ενίσχυση των υπηρεσιών που προσφέρει η Οικανός, ενισχύοντας την κοινοτική φροντίδα και παρέχοντας πόρους για την ανάπτυξη προγραμμάτων που στοχεύουν στην ευημερία των ευάλωτων ομάδων. Μια κίνηση για την στήριξη της γενέτειρας του πατέρα μου αλλά και όσων έχουν ανάγκη.” 

Σε δηλώσεις της η Γιώτα Γιαπουτζή, CEO και Co-founder  της Οικανός Κοιν.Σ.Επ. , ανέφερε:  “Η συνεργασία της Οικανός με την Grandmama αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την παροχή προηγμένων και ανθρωποκεντρικών υπηρεσιών κοινωνικής μέριμνας. Με τη στήριξή τους, μπορούμε να επεκτείνουμε το εύρος των προγραμμάτων μας και να διευρύνουμε το πεδίο δράσης μας, προσφέροντας βοήθεια και στήριξη σε ακόμα περισσότερα άτομα που την έχουν ανάγκη. Η Grandmama αποτελεί πραγματικό σύμβολο αλληλεγγύης και αλλαγής στην κοινωνία, και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε  μαζί τους για την υλοποίηση αυτών των στόχων.”

Η Grandmama συνεχίζει να δεσμεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φροντίδας και παράλληλα ενισχύει κοινοτικούς οργανισμούς που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.