Διάφορα θέματα, Νέα

Η “Φροντίδα στο σπίτι” Κοιν.Σ.Επ. εξελίσσεται σε Οικανός Κοιν.Σ.Επ.

Μας γνωρίσατε τα τελευταία 7 χρόνια ως “Φροντίδα στο σπίτι” μέσα από τους 1500 ωφελούμενους και τις περισσότερες από 780.000 κατ οίκον επισκέψεις μας. Μας γνωρίσατε μέσα από την προσφορά μας στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και στα 26 απομακρυσμένα χωριά του νομού. Μας επιλέξατε, μας εμπιστευτήκατε, μας βοηθήσατε να βοηθήσουμε και να εξελιχθούμε. Μαζί με τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας, μεγαλώσαμε και εμείς, μέσα από μία διαλεκτική σχέση αγάπης, ανοχής και αλληλοσεβασμού.

Η “Φροντίδα στο σπίτι” Κοιν.Σ.Επ. εξελίσσεται σε Οικανός Κοιν.Σ.Επ. Η ανανέωση του brand μας δεν είναι τυπική. Είναι ολιστική και ουσιαστική. Είναι αναγκαία για να διευρύνουμε, με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό, τις υπηρεσίες και τις παροχές μας στις ευάλωτες ομάδες και στους οικείους τους.

ΟΙΚΑΝΟΣ = Οίκος+Ικανός

Δύο λέξεις που μετουσιώνουν την φιλοσοφία και τις δράσεις μας αρμονικά. “Οικανός” σημαίνει να είμαι κατ’ οίκον ανεξάρτητος, ασφαλής και δυνατός.

Ικανός να ζήσω με αξιοπρέπεια στο σπίτι μου, λαμβάνοντας την απαραίτητη φροντίδα και περιποίηση.

Ως Οικανός Κοιν.Σ.Επ:

  • Αναπτύσσουμε τις δράσεις και τις παροχές μας, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και φροντίδα των ανθρώπων που φροντίζουμε.
  • Ενσωματώνουμε την τεχνολογία στις υπηρεσίες κατ οίκον φροντίδας
  • Επενδύουμε σε προτάσεις συνεργασίας με εταιρείες, ιδρύματα και άλλους φορείς, καθώς και ιδιώτες δωρητές, ώστε να διευρύνουμε το κοινωνικό μας αντίκτυπο.
  • Συμβάλλουμε στη μείωση της ανεργίας ενισχύοντας το δικαίωμα όλων στην εργασία, προωθώντας τη δημιουργία μίας συμπεριληπτικής κοινωνίας
  • Βελτιώνουμε τους εαυτούς μας και την εταιρική μας κουλτούρα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείξατε ως ‘’Φροντίδα στο σπίτι’’, και να σας υποσχεθούμε ότι ως “Οικανός Κοιν.Σ.Επ” θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε πιστά το όραμα και τις αξίες που ο φορέας μας ενστερνίζεται.